25 Temmuz 2011 Pazartesi

Cenk Çelikağ

Biyografi : 1976 yılında istanbul’da doğan Cenk ‘in dövmeye ilk ilgisi 6 yaşında iken gittiği
Almanya’da başladı.Frankfurt’ta kaldırım üzerine resimler çizen Ressamların çalışmalarını daha o yaştayken saatlerce yanlarında oturup ilgiyle inceledi.
Profesyonel dövme hayatına ise ilk olarak Bakırköy’de 1992 yılında arkadaşlarıyla beraber açtığı C&C de başladı ve ilk dövmesinide 16 yaşında yaptırdı.Aradan geçen senelerde mesleğini geliştirmek için kara kalem çalışmalarına ağırlık verdi ve ;
1999 yılında tekrar gittiği Almanya’da Dövme Sanatı , Kalıcı Makyaj , Piercing ve Vücut dekorasyonu üzerine eğitim gördü.
Uzmanlık Alanları :
Profesyonel Tattoo & Piercing &Kalıcı Makyaj
Greft izlerinin kamuflajı (Rekonstrüktif sonrası oluşan izlerin kamuflesi)
Seminerler :
Yer :
Uludağ üniversitesi Tıp Fakültesi Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Anabilim Dalı
Konu : Yara izlerinin ‘’Tattooaj’’ yöntemiyle kamuflesi.Göğüs ameliyatı sonrası göğüs ucuna renk verilmesi.
Bu seminerde ,Plastik ve Rekonstrüktif Cerrah Sayın Prof.Dr.Mesut Özcan Bey’in hastalarından birisinin meme rekonstrüktif i sonrasındaki göğüs ucu ve çevresindeki durumunu oluşturduğu renk ile tattooaj yaparak giderdi.Yapmış olduğu çalışmaya canlı şahit olan ve oldukça etkilenen Mesut Bey , sanatçının şahsına Tattooaj ve Sterillik konusunda referanslarını sunmuşlardır.
Referansımız : Prof.Dr.Mesut Özcan
Bu zamana kadar Bodrum , ardından Side , Antalya , Almanya , Olympos , Bursa gibi bölgelerde kendi studio ‘sunu işletti.Yıllların vermiş olduğu tectübesi ve gelişen vizyonuyla beraber şimdi İstanbul Beşiktaş’ta ” Eagle Tattoo Theatre ” yi kurdu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder